VTC Enerji

Rüzgar Enerjisi Etkinliği’nde Sektör Paydaşları ile Bir Araya Geldik!

11 Ekim Salı günü Radisson Blu Ataşehir Hotel’de VTC Enerji tarafından düzenlenen Rüzgar Enerjisi Etkinliği’ne, Türkiye’deki rüzgar enerjisi üreticisi firmalar ve enerji sektöründen bir çok paydaş katılım sağladı.

Etkinlikte; yenilenebilir enerji kaynaklarının Türkiye’deki enerji üretimindeki payının ve öneminin giderek arttığı günümüz koşullarında, rüzgar enerjisi santrallerinde üretim kapasitesinin dijitalizasyon ile veriminin nasıl daha yüksek seviyelere çıkarılabileceği konularına odaklanıldı.

Etkinlik boyunca Türkiye’de ve dünyada rüzgar enerjisinin mevcut durumu, rüzgar enerjisinin ilerleyen yıllardaki üretim kapasitesi, Türkiye’de ve dünyada enerjide dijitalleşme, rüzgar enerjisinde dijitalleşme ve rüzgar enerjisinde dijital enerji yönetimi konuları ele alındı.

VTC Enerji firmasından yetkililerin gerçekleştirmiş olduğu ‘Türkiye ve Dünyada Rüzgar Enerjisi” ve “Dijitalleşmede Yeni Trendler ve Enerji İzleme” sunumlarına ek olarak, Enercast firmasından Satış Direktörü Görkem Teneler “Enerjide Dijitalleşme ve Tahminleme” ve GE firmasından Kıdemli Satış Müdürü Arda Günler ise “Rüzgar Enerjisinde Dijitalleşme ve Yeni Trendler” sunumlarını gerçekleştirdi.

Yapılan sunumların ardından etkinliğe katılan yetkililer ile gerçekleştirilen “Gala Yemeği” ile etkinlik sonlandırıldı.

Rüzgar Enerjisi Etkinliği’nde Sektör Paydaşları ile Bir Araya Geldik!